Hos Effectsoft är atmosfären som hemma.

Vi sparkar oss av skorna när vi kommer, spelar FIFA på lunchen, har kul tillsammans och levererar i tid.

För oss är personalen uteslutande den viktigaste resursen för att ni som kund ska få det arbetsresultat som ni förväntar er.

Vår vision – Fixa världen, ett system i taget

Världen har på många sätt blivit enklare och bättre genom teknik, men också oändligt mycket mer komplicerad. Komplicerad i form av en ogreppbar tillväxt av tjänster, lösningar och produkter som gör att de flesta av oss inte ens vet var man ska börja leta.

Ibland behöver man helt enkelt hjälp. Man behöver någon som guidar, tolkar och visar på nya möjligheter. Därför finns vi.

Idag finns det system och lösningar för det mesta man kan tänka sig. Ibland är dessa tillräckligt bra, men det finns också en uppsjö av system, appar och lösningar som är trasiga. Trasiga i den bemärkelse att de är svåra att använda, ineffektiva, begränsande och ibland rent av destruktiva i den verksamhet de var tänkta att stödja.

Om den värld vi är en del av idag ska utvecklas åt rätt håll så måste alla hjälpas åt. Alla måste göra sitt. Och vi vill göra vårt. Genom att bidra till att världen blir lite bättre, ett system i taget.

Vår mission – Nyfikenhet är vårt DNA

Vi gillar att förstå. Förstå hur saker fungerar och hänger ihop.

Det innebär också att när vi träffar dig ställer vi ofta många frågor. En del självklara, andra oväntade. Men det handlar om vår vilja att förstå, för att vi ska kunna hjälpa just dig med din utmaning på bästa sätt. Det kan handla om en integration, utveckling av en produkt, ett system eller att bygga en app.

Vi gillar att effektivisera processer och optimera flöden och vi älskar när det utvecklar din verksamhet. Exakt hur vi gör det varierar, men utgångspunkten är alltid IT och en djup förståelse för din verksamhet.

Bra, bättre eller bäst?

Det är ditt val. Vi kan anpassa oss.

Men en sak kan vi inte kompromissa om – att det vi gör ska vara bra. Det ska fungera och hålla.
Det kanske inte alltid finns utrymme för alla ”nice to have features”, men det ska vara bra.

Om förutsättningarna för att nå ett bra resultat inte finns så är det mest troligt inte ett jobb för oss.

Utmana oss gärna

När vi skapade Effectsoft ville vi bygga ett bolag som vi själva skulle vilja jobba i. En arbetsplats där man trivs, utvecklas och får jobba med det man brinner för.

En av många saker som förenar oss är att vi gillar att lösa problem. Och att bygga saker.
Det är så vi fixar världen, det är så vi bidrar.

Utmana oss gärna, men var beredd på att det kanske inte blir som du tänkt – det kan till och med bli ännu bättre.

Hur kan Effectsoft hjälpa dig?