Hej Molly, praktikant på Effectsoft i Halmstad!

 Molly Gudmundsson studerar affärssystemprogrammet på Högskolan och har kommit halvvägs igenom sin praktik här.

 Vad har du arbetat med hitintills?

-Sedan november har jag arbetat med en mobilapplikation för släktminnen. Min uppgift är att ta fram marknadsanalys, affärsmodell, marknadsplan, varumärke, kundsegment, utlåtande av design och att genomföra användbarhetstester för att möjliggöra lansering av produkten.

Hur är det att praktisera på Effectsoft?

-Jag har verkligen känt mig som en i ”gänget” och vi har roligt tillsammans. Det verkar vara en arbetsplats där alla medarbetare värderas högt. Att få praktisera mina teoretiska kunskaper har lärt mig otroligt mycket på dessa veckor. Möjligheten att få komma ut i företagslivet och förstå hur branschen fungerar på nära håll är också en erfarenhet jag tar med mig. Nu förstår jag t.ex. bättre hur en implementationsprocess går till.

Vem är Molly?

-Jag är 24 år och kommer från Halmstad där jag bor med min sambo. Har humor, är snabb att lära känna och så är jag prestigelös. Jag är aldrig rädd för att ställa den där ”dumma” frågan eftersom det kan ge bättre förståelse och utveckla ett förbättrat samarbete. Redan som barn hade jag ett intresse utöver det vanliga för fotboll och min stora dröm var att få spela i Real Madrid ?.

Sedan åtta år tillbaka har jag jobbat på caféet Skånskan i Halmstad. Kundrelationer är det jag tycker är roligast och värderar högst i mitt arbete, och något jag tar med mig in i framtiden.

Vi fortsätter såklart att berätta om Mollys fortsatta praktik längre fram på vår hemsida och i sociala medier.